Kinetic Sand 1 Kilo

Artikel 1 van 10 Volgende
€ 14,95 (inclusief btw)

Pak met 1 kilo Kinetic Sand.

Kinetic is het nieuwste zand uit de Delta van Zweden.
Dit zand is niet zozeer om te bouwen, maar wel heel erg om te spelen, te voelen, te zien bewegen. Want het is inderdaad kinetisch, het beweegt. Kinetic plakt alleen aan zichzelf en verder aan helemaal niets, dus je kunt het gewoon op tafel gebruiken en knoeien. Het is echt heel moeilijk uit te leggen wat het is, want je moet het eigenlijk gewoon zelf komen voelen en dan voel je ..........tsja..... vloeibaar zand.

Hier en daar op internet wordt gezegd, dat het ook geschikt is om te bouwen, bijvoorbeeld met de kasteelvormen. Dat is niet zo. Een kleine vorm blijft heel mooi staan en geeft een supergladde zandvorm, echt wel spectaculair. Maar de bedoeling van Kinetic is juist het bewegen van het zand, dus zodra je boven 5 cm bouwt gaat het leuk bewegen en onder eigen gewicht inzakken. Je neemt een flinke kluit in je hand en voelt en ziet hoe het eruit moddert. Dat is Kinetic. Om te bouwen gebruik je  shape-it (een andere zand soort van het merk Waba). Kinetic is vooral bijzonder vanwege de spectaculaire ervaring die je ermee beleeft en blijft beleven.
Kinetic is eigenlijk een soort zand om mee te kleien. En daarom heel leuk in combinatie met de klei gereedschap of de klei accesoires!

Wij verkopen niet de originele 1 kilo verpakkingen! Omdat kinetic ineens 25% duurder is geworden hebben wij besloten de pakken van 5 kilo zelf te openen en om te pakken in 5 zakken van 1 kilo... daardoor houden wij de prijs laag. Je krijgt dus niet een doosje (zoals op de foto), maar een zak met 1 kilo kinetic sand - echt het originele zand!
De doosjes van 1 kilo hebben wij niet meer op voorraad. We hebben enkel nog zakken.

© 2015 - 2021 knutselspullenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel