Het waaier versieren ziet er uit als een eenvoudig knutselproject. Nu zijn de technieken ook niet zo moeilijk (kleuren en plakken), maar de vouwen van de waaier maken het wel een beetje lastiger.

De werkbeschrijving die ik heb gemaakt is om de waaier te versieren op de manier zoals hierboven afgebeeld. Dus gekleurd, beplakt met pailletten en voorzien van een glitter rand.|
Natuurlijk kan je ook zelf iets moois bedenken en er iets heel anders van maken. Als je de waaier gaat beplakken moet je er wel aan denken dat je niet in de vouwen plakt, want dan krijg je je waaier niet meer dicht.

Sla de handleiding hieronder op op je computer en print deze uit. (Klik rechts met je muis op de afbeelding. Kies voor "opslaan als". Kijk goed waar je hem opslaat, zodat je hem weer terug kan vinden op je computer om hem dan uit te printen.)
Lukt het opslaan niet, stuur dan even een email, dan krijg je hem gewoon via de mail :)

 

Dit is wat je nodig hebt om je waaier op deze manier te versieren:

 • Waaier Versieren
  Waaier Versieren

  Houten waaier om zelf te versieren.

  De spanen van de waaier zijn van hout en het blad is van (stevig) papier. Net als een echte waaier kan je hem helemaal klein maken. Het papieren blad kan je zelf versieren, kleuren en beplakken…

  € 1,50
 • Pailletten Rond
  Pailletten Rond

  Zakje met ronde glimmende lovertjes.

  Ronde lovertjes van ongeveer 6mm breed in heel veel verschillende glimmende kleuren.
  De lovertjes hebben in het midden een gaatje. Je kan ze dus plakken, maar ook naaien of prikken.
  Plakken…

  € 1,00
© 2015 - 2024 knutselspullenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel