Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Als besteld via de website kan je kiezen uit vooraf overmaken en betalen met IDEAL. Bij vooraf overmaken komen er geen kosten bij. Zodra het bedrag op de rekening staat sturen we het pakketje naar je toe. Bij betaling via IDEAL komt er €0,50 bij. Dat is geen extra winst voor ons. Dat zijn echt de kosten die aan deze transactie vastzitten.

Ook kan je tegenwoordig met BanContact of MisterCash betalen. Dat is handig voor mensen in België. De kosten hiervoor zijn €0,30 per transactie + 2% van het aankoopbedrag.

Als je spullen wilt laten bezorgen (binnen Nederland) dan zijn de kosten daarvoor €4,95. Wil je nou iets bestellen waarvan je denkt dat het in een envelop past (een kliederschort ofzo), dan kan je ook gewoon een berichtje sturen, want dan kunnen we de verzendkosten natuurlijk veel lager houden.

Verzenden naar Belgie kan ook. De verzendkosten voor een pakketje zijn €7,50. Je kan als afleveradres ook voor een adres in Belgie kiezen. De verzendkosten worden dan automatisch aangepast.

Als je iets hebt besteld dat je uiteindelijk toch niet zo bevalt dan kan je het natuurlijk altijd terugsturen/brengen. Het geld van het artikel krijg je dan gewoon terug, alleen de verzendkosten en de IDEAL/BanContact/MisterCash kosten niet.

Onze winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag. Dat zijn dus ook onze werktijden. Als je op zaterdagavond een berichtje stuurt zal je dus pas op dinsdag een berichtje terug krijgen. Verder proberen wij altijd zo snel mogelijk te antwoorden. Eigenlijk gewoon dezelfde dag nog.

Als je bij je bestelling vragen of opmerkingen hebt kan je die plaatsen bij het invullen van je gegevens als je besteld hebt. Daar is een apart plekje voor opmerkingen. Ook kan je natuurlijk gewoon een berichtje sturen via het kopje "contact", of bellen. Bij sommige artikelen staat dat ze in verschillende kleuren geleverd worden. Dat wil soms zeggen dat wij niet alle kleuren op voorraad hebben omdat wij zelf ook niet kunnen kiezen welke we van de leverancier krijgen. Mocht je echter voorkeur hebben voor een bepaalde kleur kan je dat natuurlijk altijd zeggen en indien mogelijk zullen wij daar zeker rekening mee houden.

Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken!

© 2015 - 2018 knutselspullenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel