Knutselspullenwinkel.nl komt voort uit joePPie goedspeelgoed.
JoePPie is een speelgoed groothandel voor scholen, creches en kinderdagverblijven; en we hebben ook 2 winkels. joePPie speelgoedwinkel in Zwolle en Gouda.

Op scholen wordt natuurlijk veel geknutseld, en vaak met ander materiaal dan dat je thuis hebt. Wij zijn constant opzoek naar mooie knutsel materialen waar je vooral zelf heel creatief mee uit de voeten kan. Dus niet te veel kant en klaar pakketjes, maar materiaal dat de fantasie en creativiteit stimuleerd.
Omdat wij inkopen voor scholen krijgen wij grote verpakkingen binnen. Hier maken wij vaak zelf kleine verpakkingen van. Daardoor heb je ook voor thuis-gebruik deze hele leuke materialen, maar in een "normale" hoeveelheid en voor een hele leuke prijs :)

Wij hebben ons gespecialiseerd in het knutsel materiaal omdat we dat zelf zo leuk vinden. Ik ben dol op knutselen en hobby-en. En maak met veel plezier de knutsel voorbeelden die je ziet op de webshop.
Ook verzin ik regelmatig nieuwe knutsel projecten. Deze staan ook op de website en kan je zo kopiëren. Voor als je bijvoorbeeld met een partijtje wilt gaan knutselen met zn allen.

Ik ben altijd benieuwd naar wat jij hebt gemaakt. Dus heb je iets moois geknutseld stuur dan een foto naar ons. of zet hem op facebook. Dat vinden wij leuk!

https://www.facebook.com/pages/Knutselspullen-Winkel/1398401877118905?ref=hl

© 2015 - 2023 knutselspullenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel