Met deze viltslinger kan je heerlijk variëren. Ik heb hem gemaakt met rondjes en met een naam erop. Maar je zou ook als basis vorm hartjes, bloemetjes of sterretjes kunnen gebruiken. En in plaats van een naam kan je er ook gewoon leuke figuurtjes op plakken.
In een pak vilt zitten wel 16 kleuren; ik heb er hier maar 7 gebruikt (van elke kleur ongeveer een half vel). Je kan er dus nog veel meer slingers mee maken.

Sla de handleiding hieronder op op je computer en print deze uit. (Klik rechts met je muis op de afbeelding. Kies voor "opslaan als". Kijk goed waar je hem opslaat, zodat je hem weer terug kan vinden op je computer om hem dan uit te printen.)
Lukt het opslaan niet, stuur dan even een email, dan krijg je hem gewoon via de mail :)

Zorg dat alle onderdelen klaarliggen. Het enige onderdeel dat je niet bij ons kan bestellen zijn de watjes. Die kan je gewoon bij de drogist kopen.

 

Dit zijn de artikelen die nodig hebt voor een viltslinger:

 • Groot Pak Vilt
  Groot Pak Vilt

  Set van 18 vellen gekleurd vilt.

  Van elke kleur 1 vel. De lapjes zijn 20 x 30cm. Let op; geen wolvilt!

  Vilt is een stof die heel fijn is om mee te knutselen, omdat hij goed stevig is en niet rafelt. De stof is goed te knippen…

  € 8,50
 • Gekleurd A4 Papier120grams
  Gekleurd A4 Papier120grams

  Set van 10 vellen 120grams karton op A4 formaat.
  Dit karton is duidelijk dikker dan papier, maar nog wel geschikt om mee te vouwen.verkrijgbaar in de kleuren geel, rood, blauw of groen.

  10 vellen voor €0,70

  € 0,70
 • Grote Mensen Schaar
  Grote Mensen Schaar

  Fijne schaar met een groot softgrip handvat geschikt voor volwassenen.

  De schaar is 22cm lang en echt te groot voor kinderhandjes, maar voor volwassenen is hij heerlijk; ik gebruik hem zelf ook!

  € 2,95
 • Viltlijm
  Viltlijm

  Viltlijm is een textiellijm, die vooral ook heel geschikt is om vilt te verlijmen, zowel vilt op vilt als vilt op andere materialen. Ook voor het lijmen van bijvoorbeeld pom pons is deze lijm zeer geschikt.

  Deze lijm trekt niet…

  € 2,95
© 2015 - 2024 knutselspullenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel