Kinetic Sand 5 Kilo

Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
€ 49,95 (inclusief btw)

Een doos met 5 kilo kinetic sand.

Kinetic is het nieuwste zand uit de Delta van Zweden.
Dit zand is niet zozeer om te bouwen, maar wel heel erg om te spelen, te voelen, te zien bewegen. Want het is inderdaad kinetisch, het beweegt. Kinetic plakt alleen aan zichzelf en verder aan helemaal niets, dus je kunt het gewoon op tafel gebruiken en knoeien. Het is echt heel moeilijk uit te leggen wat het is, want je moet het eigenlijk gewoon zelf komen voelen en dan voel je ..........tsja..... vloeibaar zand.

Hier en daar op internet wordt gezegd, dat het ook geschikt is om te bouwen, bijvoorbeeld met de kasteelvormen. Dat is niet zo. Een kleine vorm blijft heel mooi staan en geeft een supergladde zandvorm, echt wel spectaculair. Maar de bedoeling van Kinetic is juist het bewegen van het zand, dus zodra je boven 5 cm bouwt gaat het leuk bewegen en onder eigen gewicht inzakken. Je neemt een flinke kluit in je hand en voelt en ziet hoe het eruit moddert. Dat is Kinetic. Om te bouwen gebruik je Shape It; het andere zand van het merk Wana. Kinetic is vooral bijzonder vanwege de spectaculaire ervaring die je ermee beleeft en blijft beleven. 

Kinetic is eigenlijk een soort zand om mee te kleien. En daarom heel leuk in combinatie met de klei gereedschap if de klei accesoires!

© 2015 - 2023 knutselspullenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel