Creall Silky - Super Krijtjes

Vorige Artikel 3 van 44 Volgende
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Super fijne wasco krijtjes van het merk Creall.

En wat is er dan zo super aan deze krijtjes?
Nou heel veel, maar vooral hoe ze schrijven/kleuren. Ze zijn zo zacht en hebben zulke mooie, heldere kleuren dat je er zonder enige kracht te gebruiken prachtige tekeningen mee maakt. Hierdoor zijn ze al te gebruiken door hele kleine kinderen, maar ook door kinderen met een beperking.
En toch ook nog heel leuk voor oudere kinderen, vanwege de prachtige kleuren en de vele mogelijkheden.

De krijtjes zitten in een huls waarin je ze omhoog draait als een pritt-stift. Hierdoor heb je geen last van vieze handjes en de stift breekt ook niet zo snel.

De wasco sticks zijn 3-in-1. Ze zijn te gebruiken als wasco, als pastel en als aquarel.
De wasco ken je natuurlijk. Lekker om mee te kleuren, maar ook om een geheime tekening te maken (met witte wasco) en er dan met vloeibare verf (aquatint) overheen te gaan. Dan komt je tekening ineens tevoorschijn.
De pastel houdt in dat je de kleuren kan vegen en mengen. Je kan het met je vinger uitvegen en de kleuren door elkaar laten lopen voor speciale effecten.
De aquarel houdt in dat je het ook nog kan bewerken met water. Als je een mooie tekening hebt gemaakt doop je een penseel in water en maak je van je tekening een schilderij.

Mocht je in de buurt zijn; in de winkel hebben we een doosje open liggen zodat je kan voelen hoe fijn deze krijtjes zijn.

© 2015 - 2021 knutselspullenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel