Transfer Folie

Vorige Artikel 22 van 23 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)

Transferfolie is een glanzende metallic folie die je kan overbrengen op een produkt; niet zomaar knippen en plakken, maar echt overbrengen.

Dit kan op 2 manieren:
1 - Met lijm. Op de plek waar je de folie wilt hebben smeer je wat lijm. Daar leg je het vel transferfolie op; met de goede kant naar boven. Je laat het 24 uur drogen en dan trk je in 1 x het hele vel eraf. Op de plek waar je de lijm had gesmeerd zit nu een glanzend gekleurde laag.
Het leuke hiervan is dat dit super-precies kan! Je kan met een lijmflacon bijvoorbeeld een woord schrijven en dan komt er precies op die plek een glanzende laag.
2 - Met een laserprinter. Je kiest een mooie afbeelding op je computer (gewoon zwart/wit) en print deze uit met een laserprinter. Het vel transferfolie leg je vervolgens op het papier met de afbeelding met de goede kant naar boven en plak je in de hoekjes vast met papiertape (washitape of schilderstape. Let op! Geen plakband!). Het papier met de folie erop geplakt doe je vervolgens door een heet lamineerapparaat. Je haalt de tape op de hoekjes eraf en trekt in 1 x het hele vel folie eraf. De gehele afbeelding is nu glanzend gekleurd.

In dit pakket zitten 10 vellen folie op A4 formaat.

 

© 2015 - 2023 knutselspullenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel